[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»3.0.53″ background_color=»#ffffff»][et_pb_row admin_label=»row» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.53″ background_position_1=»top_left» background_repeat_1=»no-repeat» background_position_2=»top_left» background_repeat_2=»no-repeat»][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Text» background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.53″]

La intenció de Barrankisme es poder treballar amb les millors marques del mercat, creiem que la imatge corporativa i un bon material es part de l’objectiu de Barrankisme.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_gallery gallery_ids=»2364,2366,2723,2577,2578,2579,2580,2581″ fullwidth=»on» show_title_and_caption=»on» show_pagination=»on» background_layout=»light» auto=»on» hover_overlay_color=»rgba(255,255,255,0.9)» caption_all_caps=»off» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» auto_speed=»5000″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Text» background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.53″]

Rodcle, Korda ‘s, Adidas, Seland, Petzl, Cébé i NeopreneClean … aquestes són algunes de les marques amb les que treballem i creiem que són de les millors que hi ha al mercat, l’experiència durant més de 15 anys en el sector del barranquisme ens avalen per poder defensar el producte.

Rodcle Equipament: Motxilles de transport de material. Se li facilita a cada participant una motxilla per poder transportar el seu material propi còmodament, per home model Rodellar i per dona model Mirabal.

Korda’s: Cordes de progressió i seguretat, treballem amb tres tipus de corda: Dana 10, Iris 10, Kione 8,30.

Adidas: Botes de barranquisme. A l’any 2016 vàrem incorporar 30 parells de botes Adidas Hydro Lace per als clients, els guies també porten les noves sabatilles adidas hydro_pro 2016, barrankisme és empresa pionera a Catalunya en facilitar botes especifiques de descens de barrancs als clients.

Seland: Vestimenta pels clients i guies, creiem en la qualitat i per això disposem de vestits específics per a nens, adults i dona, sent una de les úniques empreses del sector que oferim aquest servei. Els guies utilitzem la gamma alta de la marca Seland model Bitet.

Cébé: Els guies porten ulleres de sol per anar ben protegits del sol amb el model guide de CÉBÉ.

NeopreneClean: La neteja, la desinfecció i el manteniment dels vestits de neoprè són molt importants, i confiem NeopreneClean per ser un producte biodegradable que manté l’ecosistema.

Ara Lleida: Mercat escapades.

En aquests moments busquem col·laboracions entre marques de material específics de barrancs i Barrankisme

Totes les marques tenen difusió pels nostres canals de comunicació que són via web, xarxes socials, etc …

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]